Termékek Menü

Szállítási tájékoztató

Szállítási tájékoztató
 

Rendeléséről minden esetben kap egy automatikus visszaigazoló e-mailt az Ön által megadott címre. (Ha e-mailünket nem kapja meg a rendelést követő 30 percen belül, kérjük, ellenőrizze levelező rendszerének spam mappáját. Probléma esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.)

A személyes átvétel szünetel!

Szállítás futárszolgálattal

A megrendelt termékeket a FoxPost futárszolgálattal szállítjuk.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vevő a szállítási adatokat tartalmazó mezőket maradéktalanul kitöltötte. Ennek elmulasztásából, ill. a hibásan, hamisan megadott adatokból eredő károkért az Etalon Film felelősséget nem vállal.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási költség: Házhoz szállítással az ország bármely pontjára történő rendelés esetén a termék ellenértékén felül a csomagolási és szállítási költség is kiszámlázásra kerül, ami a következő módon alakul:

- Csomagautomatába rendelt termékek szállítási díja1490 Ft

- Házhoz szállítás utánvétes fizetéssel: 2990 Ft

Minimum rendelési összeg: 780 Ft

Rendelést csak belföldre történő szállítással tudunk felvenni.

Szállítási határidő: A munkanapon 16.00-ig megrendelt termékeket következő munkanapon, de legkésőbb 2-3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálat részére. A futárszolgálat az átvételtől számított 48 órán belül megkísérli a csomagot átadni a címzett részére.

Fontos: A futár kiszállítás előtt nem telefonál. Ha nem sikerül kézbesíteni a csomagot, akkor a futár értesítést hagy, ill. a rendelésben megadott telefonszámon próbál időpontot egyeztetni a vevővel. A kézbesítés munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. Az ismételt kiszállításért a futárszolgálat külön szállítási díjat nem jogosult felszámítani. Ha a kézbesítésre vonatkozó fontos kérése, megjegyzése van, kérjük a megrendeléskor a „Megjegyzés” rovatban küldje meg részünkre.
A futár nem köteles addig a megrendelt termék(ek)et átadni, amíg a vevő a vételárát és szállítási díját ki nem fizette