Termékek Menü

Pio atya világa 2. könyvsorozat második kötete

Ár:
3.990 Ft (3.800 Ft + ÁFA)

Terjedelem: 244 oldal
Könyvkötésmód: ragasztott, puhafedeles

Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Tartalom: Pio atya misztikus élete kimeríthetetlen téma. Sok mindent tudunk róla, mégis oly kevéssé ismerjük őt. A Pio atya világa című sorozat az atya életének eddig kevesek által ismert történéseinek közzétételével igyekszik közelebb hozni őt az olvasókhoz.

A válogatás második kötete az első részhez hasonlóan nagyon személyes hangvételű olvasmány. Szerzetestársai, valamint a környezetében élő hívek és barátok elevenítik föl emlékeiket a mindannyiuk közös példaképévé vált Pio atyáról.

Ők jegyezték le a válogatásban szereplő mondásait és tetteit, amelyeken keresztül mélyebben megismerhetjük Pio atya kapcsolatát az őt körülvevő emberekkel és Istennel.

Pillanatképek ezek két párhuzamos világból, hiszen Pio atya az emberi és isteni világnak egyidejűleg és folyamatosan részese volt.

A könyv fő különlegessége, hogy Pio atya jellemének és személyiségének éppen az emberi és az isteni világ közötti kapcsolatot jelentő dimenzióját tárja fel.

Ez nem más, mint a humor. Pio atya cselekedeteivel személyesen mutatott példát nekünk a keresztény boldogságra és a szent örömre, amely minden szenvedést és nehézséget elviselhetővé tehet a számunkra.

Paraméterek

EAN/ ISBN:    9789638802071
KIADÓI KÓD:    K-E-012
MEGJELENÉSI ÉV:    2012
TERJEDELEM:    244
KÖNYVKÖTÉSMÓD:    ragasztott, puhafedeles
MÉRET:    13,4*19*2 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!