Termékek Menü

Fizetés és szállítás

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvéttel

Megrendelését átveheti utánvétes fizetési móddal is, házhoz szállítással.

Online bankkártyás fizetés

Webáruházunkat a CIB Bank online fizetési rendszere szolgálja ki, ezáltal gyors, kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetésre van lehetősége. Fizetéskor átirányítjuk a CIB Bank online felületére, itt kell megadni a bankkártyája adatait.

Ezt követően a csomagot összekészítjük, átadjuk a futár részére. Az online előre fizetéssel rendezett csomag átadás-átvételekor már nem kell fizetnie semmit.

Banki átutalás

A megrendelt termékek vételára előreutalásos fizetési móddal is teljesíthető. A rendelés beérkezése után ügyfélszolgálatunk megküldi az utaláshoz szükséges adatokat, számlát. A rendelés végösszegének a Kiadó bankszámláján történt jóváírását követően indul a termék(ek) összecsomagolása és átadása a futár részére. A csomag átadás-átvételekor már nem kell fizetnie semmit.

Ajándékutalvány

A részletes szabályzatot az alábbi linken olvashatja.

SZÁLLÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Rendeléséről minden esetben kap egy automatikus visszaigazoló e-mailt az Ön által megadott címre. (Ha e-mailünket nem kapja meg a rendelést követő 30 percen belül, kérjük, ellenőrizze levelező rendszerének spam mappáját. Probléma esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.)

A személyes átvétel szünetel!

Szállítás futárszolgálattal

A megrendelt termékeket a FoxPost futárszolgálattal szállítjuk.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vevő a szállítási adatokat tartalmazó mezőket maradéktalanul kitöltötte. Ennek elmulasztásából, ill. a hibásan, hamisan megadott adatokból eredő károkért az Etalon Film felelősséget nem vállal.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási költség: Házhoz szállítással az ország bármely pontjára történő rendelés esetén a termék ellenértékén felül a csomagolási és szállítási költség is kiszámlázásra kerül, ami a következő módon alakul:

- Csomagautomatába rendelt termékek szállítási díja előre utalással, vagy bankkártyás fizetéssel:1590 Ft

- Házhoz szállítás utánvétes fizetéssel: 1990 Ft

Minimum rendelési összeg: 1500 Ft

Rendelést csak belföldre történő szállítással tudunk felvenni.

Szállítási határidő: A munkanapon 16.00-ig megrendelt termékeket következő munkanapon, de legkésőbb 2-3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálat részére. A futárszolgálat az átvételtől számított 48 órán belül megkísérli a csomagot átadni a címzett részére.

Fontos: A futár kiszállítás előtt nem telefonál. Ha nem sikerül kézbesíteni a csomagot, akkor a futár értesítést hagy, ill. a rendelésben megadott telefonszámon próbál időpontot egyeztetni a vevővel. A kézbesítés munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. Az ismételt kiszállításért a futárszolgálat külön szállítási díjat nem jogosult felszámítani. Ha a kézbesítésre vonatkozó fontos kérése, megjegyzése van, kérjük a megrendeléskor a „Megjegyzés” rovatban küldje meg részünkre.
A futár nem köteles addig a megrendelt termék(ek)et átadni, amíg a vevő a vételárát és szállítási díját ki nem fizette.

ELŐRENDELÉS

A kiadó megjelenési ütemtervének megfelelően a webáruházba a megjelenés előtti időszakban felkerülhet a megjelentetés alatt álló kiadvány és annak termékismertetője.

Az előrendelhető termék mellett a várható megjelenés kerül feltüntetésre, és a kiadványra előrendelést fogadhat a webáruház. Az előrendelhető kiadványt akkor tudjuk szállítani, amikor azok gyártása lezárult és a kiadó raktárába megérkezett. A Kiadó fenntartja a jogot, hogy az előzetesen megadott várható megjelenési dátumon változtat, ugyanakkor vállalja, hogy erről haladéktalanul értesíti a vevőket és a webáruház látogatóit.

Az előrendelés megérkezésekor, mint minden rendelésnél a vevő kap egy automatikus visszaigazoló e-mailt, hogy igényét rögzítettük.

Ha az Ön vásárlói kosarában más termék nincsen (csak az előrendelhető termék), akkor a termék szállítását a jelzett megjelenési dátum alapján várhatja.

Ha az Ön vásárlói kosara további termékeket is tartalmaz, akkor ügyfélszolgálatunk külön kezeli az előrendelést és a meglévő termékek rendelését. Ügyfélszolgálatunk a megadott telefonszámon egyezteti Önnel a szállítás igényeket, és ennek megfelelően gondoskodik a kiszállításáról.

Általános Szerződési Feltételek