Termékek Menü

Ajándékutalvány szabályzat

AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁSI ÉS FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZAT

I. Fogalmak:

  • ajándékutalvány: vásárlásra jogosító okirat
  • kibocsátási érték: az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló az ajándékutalvány felhasználásával vásárolhat
  • felhasználási időszak: a kibocsátástól számított 12 hónap
  • felhasználási hely: A www.keresztenyfilmek.hu webáruház vagy az Etalon Kiadó ügyfélszolgálata.
  • kibocsátó: Etalon Film Kft. (1026 Budapest Endrődi S. u. 60A)

A kibocsátó a jelen szabályzatot, annak módosítását, és az utalványokkal összefüggő bármilyen információt a saját weboldalán tesz közzé (www.keresztenyfilmek.hu).

 

II. Az ajándékutalvány kibocsátása és mintapéldány:

Az ajándékutalvány 2000 Ft, 5000 Ft és 10 000 Ft-os kibocsátási értéken vásárolható, melynek felhasználása az utalványon feltüntetett határidőhöz kötött.

Az ajándékutalvány vételára nem térhet el az utalvány kibocsátási értékétől.

Az ajándékutalvány csak sérülésmentes, hiánytalan utalvány lehet.  

Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő a vásárlási utalvány kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja.

Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.

Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. Sem a kibocsátó, sem a felhasználási hely nem jogosult vizsgálni az utalvány tulajdonjogát.

 Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekmény.

 

III. Az utalvány megvásárlásának feltételei:

Az utalvány megvásárlására az ÁSZF-ben megfogalmazott fizetési és szállítási feltételek a mérvadóak, annyi kiegészítéssel, hogy az utalvány nem csak nyomtatott formában vehető át a választott átvételi módok egyikén (személyesen vagy DPD futárszolgálattal). A vásárló választhatja, hogy E-ajándékutalványt kér, amit elektronikus úton küldünk meg a részére.

 

IV. Az ajándékutalvány beváltása

A felhasználásának általános feltételei:

 Beváltható bármely termékünk vásárlása esetén egyszeri alkalommal. Az utalvány értékét minden esetben a termék aktuális bruttó fogyasztói árából vonjuk le. Akciós termék vásárlása esetén is felhasználható. Szállítási díj fizetésére nem vehető igénybe. Webáruházunkban történő vásárlás esetén a megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a vásárlást egészben vagy részben szeretné-e utalvánnyal fizetni. Az utalványt kizárólag ebben az esetben tudjuk érvényesíteni. Az utalvány készpénzre nem váltható, és abból készpénzt nem áll módunkban visszaadni. Az utalvány átruházható.

Az E-ajándékutalvány sajátos vásárlási feltételei. Fontos!

Az E-ajándékutalvány egy teljes értékű elektronikus vásárlási utalvány, ami csak egyszer használható fel. Az E-ajándékutalványon található egyedi azonosító segítségével az utalvány egyértelműen beazonosítható, ezért nincs szükség egyéb biztonsági jelre.

Felhívjuk figyelmét, hogy semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személyhez eljusson vagy illetéktelen személy másolatot készítsen az Ön E-ajándékutalványáról. A rendszer csak egyszer, az ELSŐ alkalommal fogadja el az utalványon szereplő egyedi azonosítót. Ezt követően az utalvány felhasznált státuszba kerül, és többször nem engedi a vele való fizetést. Minden további próbálkozás érvénytelennek minősül.

Az E-ajándékutalvány A/4-es méretű lapra nyomtatható! A nyomtatást akár tintasugaras, akár lézernyomtató segítségével is elkészítheti. Az E-ajándékutalvány beváltásáért kizárólag a vásárló felelős, az Etalon Kiadó nem vállal felelősséget az esetleges illetéktelen felhasználás miatt.

Vásárlási és fizetési módok utalvánnyal:

  1. Felhasználható a termék ellenértékének személyes fizetésekor, a kibocsátó ügyfélszolgálatán. A vásárló az utalványt átadja a kibocsátó részére, aki azt a kibocsátási értéken beszámítja, és egyúttal kivonja azt a forgalomból.
  2. Felhasználható a webáruházban történő vásárlás esetén, ahol a termékek kosárba helyezése után be kell írnia az „Ajándékutalvány sorszáma” helyre az utalványon szereplő egyedi azonosítót. A program levonja a fizetendő végösszegből a kibocsátási értéket, és az utalvány kikerül a forgalomból, többször már nem használható fel.

 

Budapest, 2016-11-28