Termékek Menü

AHOL AZ ÉG ÖSSZEÉR A FÖLDDEL

 

Premier: 2022. október 29. szombat 17.30 óra

Helyszín: Uránia Filmszínház

Rendező: Siklósi Beatrix, Czakó Adorján

Zene: Dinya Dávid

Szereplők megszólalók: Ferenc Pápa, Erdő Péter bíboros, Veres András püspök, Vittorio Boccardi, Török Csaba, Piero Marini

Hívőknek és keresőknek is szóló film. A magyar dokumentumfilmgyártás lelki gyöngye. 

A megszólalók között nem csak egyházi személyeket találunk, hiszen több hazai és külföldi előadó is interjút adott a film készítőinek.


A világ legkülönbözőbb országaiból érkezett tanúságtevők történetein keresztül láthatjuk, hogyan alakul a keresztény vallás a hétköznapokban.


Igazán exkluzív és meghitt képeket láthatunk, melyek még több hónap távlatában is fel tudják idézni a szeptemberi hangulatot.


A film nemcsak a konkrét eseményt mutatja be, hanem fókuszban az Eukarisztiával, egy igen izgalmas és magával ragadó időtöltést kínál.

Ráadásul a célkitűzést is magában hordozza, hiszen az előadásrészletek és az interjúk nagyon inspiráló hatásának köszönhetően az ember kedvet kap, hogy azokat a programokat is megtekintse online, melyeken nem vett részt.


Az alkotáselőkelő, válogatott felvételeken keresztül mutatja be a 2021 őszén megrendezett budapesti nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus főbb történéseit, melynek központi eseménye volt a Szentatya Ferenc pápa, magyarországi látogatása.

Magyar dokumentumfilm. 2022

Korhatár: 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Játékidő: 58 perc.

Vetítési idő: 2022. október 29. 18:00

 

Tartalomhoz tartozó címkék: filmajánló